2 Ocak 2010 Cumartesi

Taşköprü-İlyasköy-Fevziye-Altınova Turu / 1.1.2010

"Yeni yıla bisikletle başlayalım ki tüm sene bisikletle devam etsin" diyerek
Cengiz ile 2010 yılının ilk turunu yaptık. Eskihisar'dan araba vapuru ile Topçular'a
geçerek yaklaşık 50 km.lik turumuzda şiddetli lodosun etkisi ile zaman zaman epeyce zorlandık. Adeta lodos rampa tadındaydı. Ama lodosun bize sürprizi asıl turun sonundaymış, turu tamamlayıp Topçular'a geldiğimizde lodos nedeniyle araba vapuru seferlerinin iptal olduğunu gördük. Motorlu taşıtlar yola devam edip Körfezi dolaşıyorlar ama bizim o saatte ve o yorgunlukla 90 km gidecek halimiz zaten yok.
otobüs ile devam edebilirdik ama otobüslerin de dolu geçtiğini sonra öğrendik. Neyse şansımız yaver gitti ve yanımıza yaklaşan bir minibüs Gebze'ye gideceğini ve bizi de 50 TL.ye bırakabileceğini söyleyince hemen atladık tabii. Vapur yolculuğu yerine minibüs ile Topçular'dan Eskihisar'a gelerek turumuzu tamamladık.




























2 yorum:

  1. yılın bir bölümü fevziye'deki evimizde ikamet ediyoruz. ufakken bisikletlerimizle geçtiğiniz parkurun mini boyutlu olanında çok gezmiştik. karşı kıyılardan gelip te buralarda dolaşmanız mutlu etti beni. umarım eğlenceli bir yolculuk olmuştur.

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzdaki kısa süredir takip ediyoruz ve kısa sürede çok bilgi sahibi olduk Sony lcd olarak bu bilgiler için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil